1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Meksika'da trajik ölüm: 6 Yaşındaki kız çocuğu sedyeyle asansöre sıkıştı

Meksika'da trajik ölüm: 6 Yaşındaki kız çocuğu sedyeyle asansöre sıkıştı

Meksika'nın Playa del Carmen kentinde bir hastanede, 6 yaşındaki kız çocuğu Dengue ateşi nedeniyle tedavi edildiği hastaneden taburcu edileceği gün sedye ile asansörde sıkışarak feci şekilde can verdi. Kazanın sorumluları araştırılıyor.

A+A-

Meksika'nın Playa del Carmen kentindeki bir hastanede, Aitana isimli 6 yaşındaki kız çocuğu asansörde sıkışarak hayatını kaybetti. İddialara göre hastane personeli küçük kızı asansöre koyduğu sırada görevlinin düğmeye basması sonucu asansör yukarı yönlü hareket etti. Küçük kız sedye ile sıkışarak hayatını kaybetti.

Bir hastane personeli, asansör sensörünün başarısız olduğunu ve Aitana'nın bacaklarının yarısının dışarıda olduğunu algılamadığını iddia etti.

Hastane yönetimi yaptığı açıklamada, "Asansör bakım hizmeti dış bir firmaya verilmiştir. Olay sırasında gerekli ve uygun tıbbi bakım sağlandı ancak ne yazık ki hasta hayatını kaybetti." dedi. Kaza sonrası bir kişi gözaltına alındı. Eyalet Başsavcılığı, "Bu trajik ölüme neden olan olayın nedeni hala araştırılıyor" ifadesini kullandı. 

meksika-cocuk-resim-01.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.