1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gazeteci-Yazar Mustafa Kasadar'ın oğlunu öldüren zanlının kan donduran ifadesi

Gazeteci-Yazar Mustafa Kasadar'ın oğlunu öldüren zanlının kan donduran ifadesi

İstanbul Bayrampaşa'da dondurucuda parçalanmış halde bulunan ve gazeteci yazar Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar'a ait olduğu öğrenilen cesetle ilgili tüm detaylar ortaya çıktı.

A+A-
İstanbul Bayrampaşa'da cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunan gazeteci yazar Mustafa Kasadar' ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar cinayeti ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Zanlının ifadesi korku filmlerini aratmadı.
 
Olaydan sonra gözaltına alınan Hakan Öztürk (28) emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf etti. Olayı tüm soğukkanlılığı ile anlatan zanlı, "Maktul ile aramız çok iyiydi, kimseye anlatamadıklarını bana anlatırdı. Pazartesi günü birlikte menemen yedik. Sonra bizim eve geçip nargile içmeye başladık. O sıra eski konulardan konuşurken aramızda tartışma çıktı. İple boğarak öldürdüm. Maktulü duşa kabine sokup şef bıçağıyla boğazını kestim.
Gövdesini yüzdüm, kol ve bacaklarını derin dondurucuya, gövdesini valize koydum. Kafasını ise buzdolabının içine koydum
." dedi.
 

Şüpheli Hakan Öztürk'ın Kasadar ailesinin daha önceden yanında çalışan işçileri olduğu bir süre sonra kumar borcuna girdiği ve işten ayrıldığı öne sürüldü.

Hakan Öztürk'ün kumar yüzünden borcu olduğundan dolayı 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ı kaçırıp fidye yoluna başvurduğu iddia edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından, ailesinin 11 Temmuz'da kayıp başvurusunda bulunduğu 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın öldürülmesi ile ilgili yapılan çalışma sonucu gözaltına alınan Hakan Öztürk'ün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Soruşturma savcılığına çıkarılan şüpheli, ifadesinin ardından "kasten öldürme" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinde sorgusu yapılan Hakan Öztürk tutuklandı.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.