1. HABERLER

  2. SANAT/TARİH

  3. Yazarımız Hülya Sezgin'in de bulunduğu sergi açılışını KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Yaptı

Yazarımız Hülya Sezgin'in de bulunduğu sergi açılışını KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Yaptı

Yazarımız Hülya Sezgin kültür ve sanat faaliyetlerini ve tablolarını diğer ressam arkadaşları ile birlikte KKTC'de sergiledi.

A+A-

Yazarımız Hülya Sezgin kültür ve sanat faaliyetlerini ve tablolarını diğer resam arkadaşları ile birlikte KKTC'de sergiledi. "Birinci Kıbrıs Güzelyurt Sanat Buluşması" adı altında yapılan organizeye yağlıboya sanatına gönül veren önemli sanatçılar katıldı.

Serginin açılışını KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yaptı. Çok sayıda ziyaretçinin ilgi gösterdiği program başarılı geçti.

Konu ile ilgili olarak yazarımız ve ressam Hülya Sezgin şu açıklamada bulundu;

"Birinci Kıbrıs Güzelyurt Sanat Buluşması harika bir şekilde devam edip, harika bir finalle sonlandı.
Muhteşem bir sergi salonunda yapılan sergimizin açılışı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından yapıldı. Bütün bürokrasi milletvekiller, sanatçılar, bakanlar, belediye başkanları ve halk orada idi. 

Başbakan ve Kıbrıs Türk Büyükelçisi sergi günü işleri nedeni ile gelemeyecekleri için daha önceden atölyemizi ziyaretimize gelmişlerdi.

Sanata ve sanatçıya verdikleri değer bizi çok memnun etti..

Güzelyurt'un yarınlardaki sanatına yön verecek bu etkinliğe imza atanlar güzel bir kapı açtılar ve asla unutulmayacaklar... Umuyor ve diliyorumki bu güzel etkinlik her seferinde daha da büyüyüp gelişerek devam etsin...

Bu ilk sanat buluşmasının mimarları güler yüzlü, ufku açık Belediye Başkanımız sayın Mahmut Özçınar'a, komple sanatçı Dr.Arif Albayrak'a, Küratörümüz  Mustafa Cihangir'e, belediyenin maliye bakanı neşesi-gülü sevgili Hascen Doğan Esenyel'e, etkinliğe renk katan sanatçı arkadaşlarıma... Belediye ve otel çalışanlarına, emek verenlere çok çok teşekkürler.

Ayrıca gelerek beni sevindiren kıymetlilerim sevgili Rahime ve Tolga Akalın çiftine, sosyal medyadan tanışıp henüz görüşmemiz olmayan ve orada tanışıp kaynaştığım sevgili Hamiyet ve Mustafa Köseoğlu çiftine teşekkürler...

Dilerim yeni çalıştaylarda yine buluşuruz."
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.