1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Uyuyarak kilo alıyor

Uyuyarak kilo alıyor

İngiltere'de yaşayan Lesley Cusack nadir rastlanan bir yeme hastalığından muzdarip. Cusack uykuya daldıktan sonra mutfağa gidiyor ve 2 bin 500 kalorilik yemek yiyor

A+A-

 

İngiltere'de yaşayan Lesley Cusack nadir rastlanan bir yeme hastalığından muzdarip. Lesley Cusack her gece uykusunda yemek yiyor. Uykuya daldıktan sonra mutfağına gidiyor ve 2 bin 500 kalorilik yemek yiyor. Lesley önlüğünü takıyor, bazen yumurta kırıyor bazen de canının istediği kalorili tatlıları yapıyor.

30 YAŞINDAN BERİ HASTA

55 yaşındaki Lesley Cusack bu hastalıkla 30 sene önce tanışmış. Uyurken yemek yiyen Lesley uyandığında ise ne yediğini hatırlamıyor. Öyle ki, deterjan, vazelin gibi birçok zehirli maddeyi bile yediği olmuş. Durmaksızın kilo alan Lesley Cusack hastalığı nedeniyle rejim yapmakta da zorlanıyor. Tam diyet yapmaya karar veriyor ki uykusunda rejimi bozuyor. Doktorlar Cusack’ın “uykuda yeme bozukluğu” yani NSRED hastası olduğunu düşünüyor. 1955 yılında ilk kez belgelenen bu bozukluğa sahip kişiler geceleri bilinçsizce yemek yiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.