1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Elmander Galatasaraya geri mi dönüyor ?

Elmander Galatasaraya geri mi dönüyor ?

Aslan'ın teknik patronu Fatih Terim, Fenerbahçe'ye bir sürpriz hazırladı. Bu hafta takımla çalışma şansı bulamayan Sneijder'in yerine forvet arkasında Elmander görev yapacak

A+A-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in derbi sürprizi... Tecrübeli hoca, hafta boyunca idmanlara katılamayan, büyükannesinin vefatı nedeniyle Hollanda’ya giden ve yorgun dönen Sneijder’i kızağa çekecek. Daha önce yıldız futbolcunun yerine oynattığı Yekta’dan verim alamayan tecrübeli hoca, burada farklı bir isme, Johan Elmander’e görev verecek. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan İsveçli futbolcu, uzun süredir forma şansı bulamıyordu. Buna karşın idmanlarda Terim’in özel olarak hazırladığı deneyimli golcü, forvet arkasında Burak ve Drogba’yı besleyecek. Bu rol için Elmander’le konuşan Terim, öğrencisine güveniyor. Aynı göreve Amrabat’ı da hazırlayan Fatih hocanın beklediği performansı idmanlarda göremediği öğrenildi.

GERİDE DEĞİŞİM YOK

Orta üçlüde bir değişiklik yok. Melo, Hamit ve Selçuk bir yandan savunma yaparken diğer taraftan hücumu yönlendirecek. Savunma bekleri Eboue ile Riera’ya emanet. Gökhan Zan iyileştiği için stoperde Semih’in partneri olacak. Amrabat ve Sneijder gibi isimlerin yabancı kontenjanı da göz önünde bulundurularak ikinci yarıda oyuna dahil olması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.