1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İnönü yıkıldı

İnönü yıkıldı

Beşiktaş taraftarı Gençlerbirliği maçının bitiş düdüğüyle birlikte sahaya indi ve hatıra olarak İnönü'nün çimlerini söktü

A+A-

Beşiktaş, İnönü'ye veda gecesinde Gençlerbirliği ile karşılaştı ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Taraftarların İnönü'yü tıklım tıklım doldurduğu ve binlerce kişinin dışarda kaldığı maçta Siyah-Beyazlı renklere gönül verenler de üstüne düşen vazifeyi yaptı ve takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi. 
Maçın hakemi Barış Şimşek İnönü'deki son bitiş düdüğünü çaldı ve ardından futbolcular taraftarlarla birlikte karşılıklı tezahüratta yaptılar. Beşiktaş'ın emektar malzemecisi Süreyya da taraftarla birlikte tezahüratta bulundu. Duygularına hakim olamayan bazı taraftarlar ise gözyaşlarına engel olamadı.

Taraftarlar sahaya indi

Maçın bitiminin ardından Beşiktaş'a gönül veren binlerce taraftar sahaya indi ve İnönü Stadı'ndan hatıra koparabilmek için birbirleriyle yarıştı. Taraftarlar çimleri, koltukları, fileleri hatta kale direğini bile söktüler. İnönü'den çıkmak istemeyen taraftarlar hep bir ağızdan "Yönetim uyuma battaniye alsana. Çıkmıyoruz" tezahüratı yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.