1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sivasspor 2-2 Fenerbahçe

Sivasspor 2-2 Fenerbahçe

Süper Lig 33. haftasında Sivasspor'a konuk olan Fenerbahçe, uzatma dakikalarında yediği penaltı golü ile Sivas deplasmanında 2 puan bıraktı ve şampiyonluk yolunda telafisi zor bir yara aldı.

A+A-

FENERBAHÇE, Sivasspor deplasmanında, Süper Lig şampiyonluğu yolunda beklemediği bir puan kaybı yaşadı. Son anlarda 2-1 öne geçen Fenerbahçe, uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı ve lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

Konferans Ligi'nde Olympiakos'a penaltılarla elenen Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanının 45+2. dakikasında Fred'in müthiş şutuyla 1-0 öne geçti. Dakika 57'de Fode Koita'nın golüyle skoru 1-1'e getiren Sivasspor, 80. dakikada İrfan Can Kahveci'nin golüne engel olamadı ve skor 2-1'e geldi.

Maçın son anlarında, Dominik Livakovic'in müdahalesiyle Rej Manaj yerde kaldı ve Alman VAR hakemi Benjamin Brand penaltı kararı verdi. Sivasspor’un golcüsü Manaj, 90+4'te penaltıyı gole çevirerek skoru 2-2 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, 86 puana ulaşan Fenerbahçe, ligin bitimine 5 hafta kala 90 puanlı lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü. Deplasmanda son 10 maçını kazanan ve kulüp rekoru kıran Fenerbahçe'nin serisi sona ererken, Sivasspor ise 45 puana ulaştı.

Fenerbahçe bir sonraki maçta sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Sivasspor sahasında Konyaspor'u ağırlayacak.

TFF 1. Lig'de gecenin tek karşılaşmasında;

Ümraniyespor 1-0 Kocaelispor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.