1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'Mektup heyeti' şu anda...

'Mektup heyeti' şu anda...

Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'ndan Kandil için yazdığı mektubu getiren BDP ve DTK heyeti, hava yoluyla Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentine geldi. Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'ndan

A+A-

Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'ndan Kandil için yazdığı mektubu getiren BDP ve DTK heyeti, hava yoluyla Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentine geldi.
Abdullah Öcalan'ın İmralı Adası'ndan Kandil için yazdığı mektubu getiren BDP ve DTK heyeti, Türkiye saatiyle 03.30 sıralarında Süleymaniye kentine geldi. Heyette BDP'nin Eş Başkanları Selahattin Demirtaş, Gülten Kışanak, DTK Eş Başkanları Ahmet Türk, Aysel Tuğluk, İmralı Adası'na giderek Abdullah Öcalan ile göreşen BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ile BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder yer alıyor.
Heyeti, Süyleymaniye Havalimanı'nda uçak korkusu olduğu için Habur Sınır Kapısı'ndan Kuzey Irak'a geçen BDP İstanbul Milletvekili Önder ile BDP'nin Erbil Temsilcisi Cemal Coşkun karşıladı. Heyet daha sonra konaklayacağı otele geçti.
Heyetin bugün bazı görüşmelerde bulunacağı, İmralı'dan getirilen mektubu teslim edecekleri belirtilirken kimlerle görüşecekleri konusunda bir açıklama yapılmadı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.