1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kahramanlığı işinden etti

Kahramanlığı işinden etti

İngiliz Paul Marshallsea bundan birkaç ay önce Avustralya'da plaja yaklaşan köpek balığını çocuklardan uzaklaştırmış, sosyal medyada ünlenmişti. Ancak kahramanlığı işinden olmasına sebep oldu

A+A-

 

Ocak ayında Brisbane yakınlarındaki Caloundra plajına giden 62 yaşındaki Paul Marshallsea, 1,8 metre boyundaki bir köpekbalığının kıyıya yanaştığını görünce, soğukkanlılıkla duruma müdahale etti. Balığı çekip sürükleyerek denizin derinliklerine geri gönderen Marshallsea, olay anını kameraya çeken bir tatilci sayesinde İngiltere ve Avustralya basınının ilgi odağı oldu. Ancak kahraman İngiliz’in şöhreti çalıştığı yardım derneğinin yöneticisinin kızgınlığını dindirmeye yetmedi. Aslında hastalık izninde olan İngiliz, olay görüntülerinin ardından işinden oldu.

>>KÖPEK BALIĞINI KUYRUĞUNDAN TUTMUŞTU


Sorun, Paul Marshallsea’nin tatile gittiği dönemde "işle bağlantılı stres" nedeniyle izin almış olmasıydı ve patronu Marshallsea’nın Avustralya sahillerinde "keyif yapmak" yerine tedavide olması gerektiğini düşünüyordu. İşinden olan Marshallsea ise BBC radyosuna yaptığı açıklamada, kendisini "doktorunun tatil önerdiğini" öne sürerek savundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.