1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dünya bu olayı konuşuyor

Dünya bu olayı konuşuyor

11 yaşındaki Fernando Brignoni'nin parmağını onun en iyi dostu evin köpeği ısırdı. Baba önce köpeği öldürdü, sonra midesinde parmağı aradı!

A+A-

ABD'de Florida eyaletinde inanılmaz bir olay yaşandı. 11 yaşındaki Fernando Brignoni elini evdeki çok sevdikleri köpeğe kaptırdı. Elini köpeğin ağzından kurtaramayan Fernando ağabeyinden yardım istedi.

Fernando'nun 13 yaşındaki ağabeyi Luis, köpeği sopayla dürterek kardeşinin elini bıraktırmayı başarmasına karşın, serçe parmağının koptuğunu gördü.

Luis'in bağırmasıyla olay yerine gelen 41 yaşındaki baba Luis Sr. koşarak tabancasını aldıktan sonra köpeği tereddüt etmeden başından vurdu.

Baba Luis Sr. daha sonra bıçakla ölen köpeğin karnını açtı. Köpeğin midesinde oğlunun parmağını aradı.

Olay yerine gelen sağlık yetkililerinin de yardımıyla parmağı bulan baba, kopan organı oğlunun peşinden helikopterle hastaneye gönderdi.

Ancak doktorlar kopan serçe parmağın sinirlerinin aşırı zarar görmesi nedeniyle yerine dikilmesinin imkansız olduğuna karar verince, Fernando'nun kopan parmağının yeri kolun ön kısmından alınan bir deriyle kapatıldı.

Hayal kırıklığına uğrayan baba, oğlu için ailenin bir parçası olan köpeklerini öldürmek zorunda kaldığı için çok üzgün olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.