1. HABERLER

  2. SANAT/TARİH

  3. Yusuf Öztürk sevenlerini gülmekten kırıp geçirecek

Yusuf Öztürk sevenlerini gülmekten kırıp geçirecek

14 Ekim Cuma akşamı saat 20:00’da Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde stand up gösterisi yapacak olan Öztürk tüm sevenlerini gösteriye davet etti.

A+A-

Profesyonel sunucu, stand-upçı, komedyen, şiir yorumcusu, radyo programcısı Yusuf Öztürk yapmış olduğu tek kişilik özel stand-up gösterileriyle adından sıkça söz ettiriyor. Üniversite 1. sınıfta, bir konferans esnasında, "Bu sıralara eşek bağlasanız 4 senede mezun olur", diyen profesörüne "Hocam o eşek iki sene daha bağlı kalsa profesör de olur mu?" dedi ve ilgi odağı oldu. Öztürk gösterilerinde başından geçen gerçek yaşanmış hikâyelerini, o an içinden ne geldiyse sıcak, samimi bir biçimde anlatıyor. Öztürk sahneye çıktığında, seyirciyle bütünleştiğinde adeta bir başka kimliğe bürünüyor ve espriler kahkahalar havada uçuşuyor. Siz siz olun sakın bu gösteriyi kaçırmayın. Kaçırırsanız çok şey kaçırmış olursunuz.

14 Ekim Cuma akşamı saat 20:00’da Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde stand-up gösterisi yapacak olan Öztürk tüm sevenlerini gösteriye davet etti. Öztürk bu gösteride sevenlerine hoşça vakit geçirtecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.