1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Azarenka ve Kvitova havlu attı

Azarenka ve Kvitova havlu attı

Madrid Açık'ta sürpriz sonuçlar alınmaya devam ediyor. Toprak kortta; kadınlarda Viktoria Azarenka ve Petra Kvitova gibi favori isimler turnuvaya 2. turda veda etti

A+A-

Erkeklerde bir numaralı seribaşı Novak Djokovic'in Madrid Açık'a veda etmesinin ardından kadınlarda da sürpriz sonuçlar alındı.
3 numaralı seribaşı raket Viktoria Azarenka ile 8 numaralı seribaşı Petra Kvitova turnuvanın ikinci turunda rakiplerine yenilerek elendi.
Avustralya Açık'ı kazanarak 2013 yılına iyi bir başlangıç yapan Azarenka, Madrid'de Ekaterina Makarova'ya 3 set sonunda mağlup oldu. İlk seti 6-1'le kazanmasına karşın diğer setleri 6-2 ve 6-3 ile kaybeden Azarenka, turnuvaya erken veda etti.
İkinci turda yaşanan bir diğer sürprizi Slovak Daniela Hantuchova gerçekleştirdi. Hantuchova, 2 saat 14 dakika süren karşılaşmada Petra Kvitova'yı 3 set sonunda saf dışı bıraktı.Erkeklerde bir numaralı seribaşı Novak Djokovic'in Madrid Açık'a veda etmesinin ardından kadınlarda da sürpriz sonuçlar alındı.3 numaralı seribaşı raket Viktoria Azarenka ile 8 numaralı seribaşı Petra Kvitova turnuvanın ikinci turunda rakiplerine yenilerek elendi.Avustralya Açık'ı kazanarak 2013 yılına iyi bir başlangıç yapan Azarenka, Madrid'de Ekaterina Makarova'ya 3 set sonunda mağlup oldu. İlk seti 6-1'le kazanmasına karşın diğer setleri 6-2 ve 6-3 ile kaybeden Azarenka, turnuvaya erken veda etti.İkinci turda yaşanan bir diğer sürprizi Slovak Daniela Hantuchova gerçekleştirdi. Hantuchova, 2 saat 14 dakika süren karşılaşmada Petra Kvitova'yı 3 set sonunda saf dışı bıraktı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.