1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü oyuncu Aytaç Arman hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu Aytaç Arman hayatını kaybetti!

Ünlü sanatçı Aytaç Arman, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Hayatı boyunca birçok filmde rol alan usta oyuncu kanser tedavisi görüyordu.

A+A-

Sinema ve televizyon dünyası bir ustayı daha kaybetti. 69 yaşındaki usta oyuncu Aytaç Arman, kanser hastalığı nedeniyle bir süredir İstanbul Onkoloji Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Adana'da doğan Aytaç Arman, 1970'lerde sinema oyunculuğuna başladı. 1981'den 1986'ya kadar sinemaya ara veren Arman'ın çok sayıda ödülü bulunuyor. Aytaç Arman'ın saat 16.25'de vefat ettiğini ve bir süredir hastanede kanser tedavisi gördüğünü belirtti.

BİROY – Sinema Oyuncuları Meslek Birligi, Twitter hesabından açıklama yaptı: “Kurucu üyelerimizden, değerli meslektaşımız Aytaç Arman'ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Meslektaşımız Aytaç Arman için 27 Şubat Çarşamba (yarın) saat 12.00’da Beyoğlu Atlas Sineması’nda tören düzenlenecektir.

Cenazesi, 28 Şubat Perşembe günü memleketi Adana’da, Kabasakal Mezarlığı Camii’nden öğle namazını takiben aynı mezarlıkta defnedilecektir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.