1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ/EĞİTİM

  3. Transformers'ın yeni karakteri Facebook'ta seçiliyor

Transformers'ın yeni karakteri Facebook'ta seçiliyor

Transformers markasının 30. yıldönümü için ilk kez düzenlenen oylama ile yaratılacak yeni Transformers karakterini dünyanın dört bir tarafındaki hayranlar belirleyecek!

A+A-

 

 markasının 30. yıldönümü için ilk kez düzenlenen  ile yaratılacak yeni Transformers karakterini dünyanın dört bir tarafındaki hayranlar belirleyecek!

Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan Transformers markası, tarihinde bir ilke imza atıyor. Şimdiye kadar larından lerine,larından boyama kitaplarına kadar sayısız ürünle karşımıza çıkan seri, yeni bir karakter için hayranlarının yardımına ihtiyaç duyuyor ve bir başlatıyor.

2014 yılında 30. yaşını kutlayacak olan  için düzenlenen dünya çapındaki bu eğlenceli oylamaya katılmak için tek yapmanız gereken Transformers.com/vote veya http://facebook.com/TransformersTurkiyeadreslerinden birine tıklamak ve 'Fan Built Bot' oylamasına katılmak.

Yeni Transformers karakterini yaratmak için her gün oylamaya katılabilirsiniz. Oylamaya son katılım tarihinin 5 Mayısolduğunu da belirtelim.

Hayranların oylarıyla yaratılacak yeni Transformers karakteri, her yıl San Diego'da düzenlenen Comic-Con'da açıklanacak ve markanın 30.yılında Transformers oyuncakları serisinde ve çizgi romanında yerini alacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.