1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ressam Neriman Şairoğlu'nun resimleri görücüye çıkıyor...

Ressam Neriman Şairoğlu'nun resimleri görücüye çıkıyor...

18 Mart 2014 Salı günü İstanbul Sanayi Odası Sanat Galerisinde açılışı yapılacak olan sergi, 5 Nisan Cumartesi gününe kadar gezilebilecek

A+A-

İstanbul doğumlu ressam Neriman Şairoğlu  1993 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim bölümünden DEKANLIK BAŞARI ÖDÜLÜ alarak mezun oldu. 1996 yılında aynı üniversitede Resim dalında yüksek lisansını tamamladı.

Neriman Şairoğlu kolaj tekniğiyle gerçekleştirdiği soyutlamalarıyla dikkat çekiyor. Çalışmalarında bu tekniğin getirdiği farklı dokular, değişik biçim ve ifade olanaklarına yönelik arayışlar ve üçüncü boyutu yakalama arzusu göze çarpıyor. Canlı renkler, yüksek kontrastlar ve keskin geçişlerle, sanatçı iç dünyasının heyecanlarını ve gerilimlerini tuvale aktarırken, izleyiciyi de benzer bir serüvene dahil etmeyi hedefliyor.

Şimdiye kadar yüzlerce öğrencisiyle birlikte değişik yerlerde sergi açan birçok fuarlara ve festivallere katılan  sanatçı ilk kez açtığı kişisel sergisiyle yıllarca biriktirdiği emeğini görücüye çıkarmanın tatlı heyecanını yaşıyor.

18 Mart 2014 Salı günü İstanbul Sanayi Odası Sanat Galerisinde açılışı yapılacak olan sergi, 5 Nisan Cumartesi gününe kadar gezilebilir.
neriman-sairoglu.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum