1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. OYUN HAMURU TİYATRO TOPLULUĞUNDAN VAN'A DESTEK

OYUN HAMURU TİYATRO TOPLULUĞUNDAN VAN'A DESTEK

Oyun Hamuru Tiyatrosu, sezon sonu hazırlığı için sıkı bir hazırlığa girdi. Ekip son oyunlarını 16 Mayıs Cuma günü İKSM’de (İzmir Kültür Sanat Merkezi Karşıyaka) saat 20:00’de sergileyecek.

A+A-

İzmir'de uzun yıllardır adından başarı ile söz ettiren doğaçlama tiyatro topluluğu "Oyun Hamuru" ekibi Van'daki ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı. Geçtiğimiz günlerde "VAN İÇİN DOĞAÇLAMA" yapan ekip oyundan elde edilen tüm geliri orada bulunan bir öğretmen aracılığıyla gerekli yerlere ulaştırdılar. Yapılan bu duyarlı davranışa cevap gecikmeden geldi ve çocuklar Oyun Hamuru ekibine bir teşekkür fotoğrafı yolladılar. Oyun Hamuru ekibi bu çalışma sonrasında bizzat Van'ı ziyaret etmeye karar vererek Devlet Tiyatroları ve Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği kapsamında Van’da sahne aldı.

SEZONU İZMİR'DE KAPATIYORLAR

            Başarıyla bir sezonu daha geride bırakan Oyun Hamuru Tiyatrosu, sezon sonu hazırlığı için sıkı bir hazırlığa girdi. Ekip son oyunlarını 16 Mayıs Cuma günü İKSM’de (İzmir Kültür Sanat Merkezi Karşıyaka) saat 20:00’de sergileyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.