1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Narlıdere AKM’de Sergi var: Kaçırmayın

Narlıdere AKM’de Sergi var: Kaçırmayın

Narlıdere AKM’de Sergi var: Kaçırmayın

A+A-

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde Trabzon genel merkezli Femin Art Kadın Sanatçılar Derneği'nin İzmir Şubesi karma sergisi açıldı. 8 Nisan 2013 akşamı kuvvetli yağmura rağmen açılışa kalabalık bir izleyici grubu katıldı.
 
14 Nisan akşamına kadar açık tutulacak sergide 31 sanatçının toplam 33 yağlıboya resim 4 minyatür, 3 çini ve 7 seramik eser izleyiciyle buluşturuldu. Femin art Derneği İzmir şubesi başkanı yazar ve ressam Hülya Sezgin serginin açılışında pek çok sıkıntılar yaşadığımız şu çalkantılı günlerde “Biz de varız” diyebilmiş olmak için bu sergiyi açtıklarını belirtti ve sözlerine şunları ekledi:
“Kadın sanatçılar derneğiyiz ama  kadınla erkeği bir elmanın  birbirini tamamlayan iki yarısı olarak düşünüyoruz. O nedenledir ki bu sergiye erkek arkadaşlarımız da katıldı. Siyaset insanları ayrıştırır, sanat ise birleştiricidir.  Sanat insanları düşündürür, insanda güzel duygular uyandırır”
 
 Femin Art İzmir şubesi başkanı Hülya Sezgin bütün sanatseverlerin bu sergiyi 14 Nisan akşamına kadar zevkle izleyeceklerine inandığını da söyledi. Bu arada Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur’a ve belediye yetkililerine de salonu derneğin kullanımına sundukları için teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.