1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Medipol Başakşehir: 1 - Kayserispor: 0

Medipol Başakşehir: 1 - Kayserispor: 0

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etti ve 3 maç sonra galibiyeti hatırladı.

A+A-

Karşılaşmaya konuk ekip Kayserispor etkili başlarken henüz 4. dakikada Mensah'la net bir fırsat yakaladı ancak Mensah'ın vuruşu az farkla auta gitti.

İlk 15 dakikadan sonra oyunun üstünlüğünü eline geçiren Medipol Başakşehir, 40. dakikada Edin Visca'nın ortasına gelişine yaptığı vuruşla topu ağlara gönderen Mossoro'nun golüyle Kayserispor karşısında 1-0 öne geçti.

İlk yarı Medipol Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında skor üstünlüğünü iyi değerlendiren Medipol Başakşehir topa daha fazla sahip olan taraf oldu. Karşılaşmanın 72. dakikasında Medipol Başakşehir gole çok yaklaştı ancak top önce Edin Visca'nın şutunda direkten döndü ardından Mossoro'nun şutunda kaleci Lung güzel bir kurtarış yaparken dönen topa Adebayor müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi.

Medipol Başakşehir 83. dakikada Soner Aydoğdu ile gole yaklaştı ancak müsait pozisyonda topu kaleye gönderen Soner'in şutunda kaleci Lung bir kez daha gole izin vermedi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Medipol Başakşehir ilk yarıda bulduğu golle 1-0 kazandı ve 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Bu sonuçla Medipol Başakşehir puanını 18'e yükseltirken, Kayserispor 9 puanda kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.