1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İstanbulspor 0-2 Beşiktaş

İstanbulspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor'u önce genç yıldızı Semih Kılıçsoy, ardından da yeni transferi Ernest Muçi'nin golleriyle mağlup etti. Rakibini zorlanmadan mağlup eden Beşiktaş, üst üste dördüncü lig maçında da kalesini gole kapadı.

A+A-

TRENDYOL Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda ligin son sırasındaki İstanbulspor ile karşılaştı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri son haftaların formda ismi genç yıldız Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muçi kaydetti. Gedson Fernandes 34. dakikada, Bakhtiyor Zaynutdinov ise 90+4. dakikada gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştüler. İki futbolcu, Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek.

Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor karşısında zorlanmadan galip gelen Beşiktaş, ligde üst üste dördüncü maçından da gol yemeden ayrıldı. Ligdeki yenilmezlik serisini dört maça çıkaran Beşiktaş'ta genç yıldız Semih Kılıçsoy gollerine devam ederken, yeni transfer Ernest Muçi, siyah-beyazlı forma ile ilk kez ağları havalandırdı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 46'ya yükseltirken, İstanbulspor 12 puanda kaldı.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
Sivasspor 4-1 Pendikspor
Fatih Karagümrük 1-1 Alanyaspor
Trabzonspor 1-0 Adana Demirspor

TFF 1. Lig'de günün sonuçları
Boluspor 1-0 Erzurumspor FK
Keçiörengücü 2-2 Kocaelispor
Manisa FK 1-1 Gençlerbirliği
Eyüpspor 3-2 Sakaryaspor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.