1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Konyaspor: 1 - Fenerbahçe: 0

Konyaspor: 1 - Fenerbahçe: 0

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında arabam.com Konyaspor ile Fenerbahçe, Eskişehir'de karşı karşıya geldiler. İki kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada gülen taraf arabam.com Konyaspor oldu.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında arabam.com Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşma Konyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

<p>Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanan mücadelede her iki taraf da karşılaşmayı 10 kişi olarak tamamladı. Fenerbahçe'de 22. dakikada Enner Valencia, Konyaspor'da 54. dakikada Adil Demirbağ kırmızı kartla oyun dışı kaldı.<br data-mce-bogus="1"></p>

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanan mücadelede her iki taraf da karşılaşmayı 10 kişi olarak tamamladı. Fenerbahçe'de 22. dakikada Enner Valencia, Konyaspor'da 54. dakikada Adil Demirbağ kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

<p>Mücadelede tek gol 66. dakikada Konyaspor'da Muhammet Demir'den geldi.<br data-mce-bogus="1"></p>

Mücadelede tek gol 66. dakikada Konyaspor'da Muhammet Demir'den geldi.​​​​​​​

<p>Bu sonucun ardından Fenerbahçe 7 puanda kaldı. Konyaspor ise 8 puana ulaştı.</p>

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 7 puanda kaldı. Konyaspor ise 8 puana ulaştı.​​​​​​​

<p>Fenerbahçe önümüzdeki hafta sahasında Yukatel Kayserispor'u konuk edecek. Konyaspor ise Bitexen Giresunspor deplasmanına gidecek.&nbsp;<br data-mce-bogus="1"></p>

Fenerbahçe önümüzdeki hafta sahasında Yukatel Kayserispor'u konuk edecek. Konyaspor ise Bitexen Giresunspor deplasmanına gidecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.