1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. İzmir’de Afrodisias Sanat Galerisi Atağa hazırlanıyor…

İzmir’de Afrodisias Sanat Galerisi Atağa hazırlanıyor…

Afrodisias Sanat Galerisi sezon açılışını “Cumhuriyet karma sergisi” ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Galerinin yöneticisi ressam Hülya Sezgin bu güzel girişimleri için kendilerini kutlayanlara “Biz bu Cumhuriyetin çocuklarıyız, olacak o kadar” diyerek ya

A+A-

İzmir’de Afrodisias Sanat

 Galerisi Atağa hazırlanıyor…

Afrodisias Sanat Galerisi sezon açılışını “Cumhuriyet karma sergisi” ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Galerinin yöneticisi ressam Hülya Sezgin bu güzel girişimleri için kendilerini kutlayanlara “Biz bu Cumhuriyetin çocuklarıyız, olacak o kadar” diyerek yanıt veriyor. 

20 Ekim Pazartesi günü açılacak serginin  31 Ekim Cuma gününe kadar izlenebileceğini bildiren Hülya Sezgin bütün sanatçıların katılımına açık bulunan katılımda konunun da serbest olduğunu bildirdi. Hülya Sezgin’in “Değerli Sanatçı Dostlarımız” başlığıyla yayınladığı duyuru mektubu şu satırları içeriyir:

“Değerli Sanatçı Dostlarımız! Sergimiz Katılım payı 100 cm. Yatay alan için 50.-lira olup eserin satılması durumunda komisyon alınmayacaktır.  Kokteyl ve duyuru tarafımıza aittir.

Banka hesap nosu: İş Bankası Kordon Şubesi / Ahmet Ali Küpelioğlu / TR550006400000134220309896”

Duyuru mektubunda “Başvuru koşulları” da şöyle sıralanmıştır: 

“1. Sergimiz; resim, fotoğraf, heykel, seramik, geleneksel sanatlar gibi görsel ve plastik sanat dallarını kapsamaktadır. 2. Sergiye, sergi değerlendirme kurulu tarafından değerlendirilmek üzere en fazla 3 eserle başvurula bilinir.  3. Sergi mekanının fiziksel koşulları planlandığında eserlerin yatay kenarının 100 cm'den büyük olmaması gerekmektedir.  4. Başvuru için sanatçı özgeçmişi, eser hakkında bilgi (eser adı, boyutları, tekniği, yapım yılı ve fiyatı) ve eser görselleri en geç 15 Ekim 2014 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmelidir. Bilgilerini eksik gönderenler değerlendirmeye alınmayacaktır. 6. Başvuruda gönderilen görsel ile sergileme için gelen eserin örtüşmesi gerekmekte, eser ve sanatçı bilgilerinin yazılmış olduğu bir kağıt eser arkasına yapıştırılmış olmalıdır. 7. Sergi değerlendirme kurulu sergilenecek eserin sergi salonunda düzenlenmesinde karar sahibidir.  8. Sergi değerlendirme kurulu tarafından eserleri seçilen sanatçıların en geç 15 Ekim 2014 tarihine kadar 50.-TL.katılım payını vereceğimiz banka hesap numarasına yatırmış olması gerekmekte olup verilen tarihe kadar katılım payını yatırmayan sanatçılar sergiye katılım hakkını kaybetmiş olur. 9. Sergi için yapılan her türlü afiş, kokteyl, duyuru vb. masraflar galerimize aittir.  10. Eser gönderim adresi Adresi: Aphrodisias Sanat Merkezi. Adres : 1469 Sokak No:66 Alsancak İzmir  Sergilenecek eserin kargo ücreti katılımcıya aittir.(Kargoda oluşabilecek hasarlardan galerimiz sorumlu değildir.) Sergilenen eserin kargo ile geri gönderilmesi isteniliyor ise başvuruda belirtilmeli ve açık adres eser arkasına yazılacak kağıt ile yapıştırılmalıdır. 11. Sergilenen eserlerde satış olduğu taktirde galerimiz tarafından komisyon alınmayacaktır. 12.Eser elden getirilecek ise katılım payı ile birlikte 15 Ekim günü saat 11.00 /17.00 saatleri arasında

galeriye teslim edilmesi gerekmektedir. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.