1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hülya Sezgin ASKED'de sergi açacak...

Hülya Sezgin ASKED'de sergi açacak...

Kısa adı ASKED olan Avrasya Kültür Sanat Edebiyat Derneği, İzmir/Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde geleneksel 3. salon şiir dinletisini yapacak.

A+A-

Etkinlik saat 16.00 da ressam-yazar Hülya Sezgin'in yağlıboya resim sergisi ile açılacak. Yazar ve şairlerin de kitaplarını imzalayacakları etkinlik saat 18.00 de sunumunu Sabri Kavran'ın yapacağı şiir dinletisi ile sürecek.
ASKED İzmir temsilciliği yönetim kurulu başkanı Ömer Sabri Kurşun  
“Merkezi Antalya’da olan ASKED-Avrasya Kültür, Sanat ve Edebiyat Derneği’nin Asked-İzmir yönetim kurulu olarak yapacağımız 3.salon şiir etkinliği hazırlıklarımızı bitirdik ve heyecanla 09.11.2015 saat 16.00 dostlarımızla beklemekteyiz.
Bu etkinliklerdeki amacımız edebiyata, şiire ve sanatçıya hizmet, onların toplu sesi olmak, seslerini ve sanatlarını duyurmalarını sağlamak. Asked-İzmir olarak şiiri salonlara taşıdık. Bu amaçla sanatçılarımızın daha kalabalık kitlere sesini duyurduk ve duyurmaya devam edeceğiz.
İzmir’de çevre ilçe ve illerinde kısacası Ege'de bu etkinlikte biz olmak isteyen her bir dostumuz bu sahnede yer alacaktır zaman içerisinde.
Biz inanarak yola çıktık ve azimle bu yolda yürüyeceğiz. Biliyorum ki birçok İzmir’e gönül vermiş İzmirli ve Egeli şiir yürek dostumuz aramıza katılıp dönemeçli yollarda bize omuz verecektir…

İzmir’de, Ege’ de sanata emek veren dostların sesi olmaktan şahsım ve ASKED- İZMİR yönetim kurulu üyelerim adına kıvanç duyuyorum.
Hepimiz için hayırlı olsun. Biz yüreklere selam olsun. Umut ve sevgi gönül sofranızın baş tacı olsun...” dedi.

Ressam-yazar Hülya Sezgin ise “Pek çok sanatçı arkadaşımın içinde olduğu ASKED derneği etkinliklerine resimlerimle katılmaktan mutluluk duyuyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 9 Kasım Pazartesi saat 16.00 ile 21.00 arasında gerçekleşecek şiir dinletisi-sergi etkinliğimiz ücretsiz olup bütün sanatseverleri bekliyoruz.” dedi.

askedresim.jpg
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum