1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. HANDE YENER 20 BİN KİŞİYE KONSER VERDİ

HANDE YENER 20 BİN KİŞİYE KONSER VERDİ

POP müzik şarkıcısı Hande Yener, 473. Uluslararası Mesir Festivali kapsamında Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda verdiği konseri izleyen yaklaşık 20 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

A+A-

Festival kapsamında düzenlenen ve aralarında Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı MHP’li Cengiz Ergün, Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, MHP Manisa Milletvekili Sümer Oral’ın da yeraldığı yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı geleneksel fener alayından sonra, Hande Yener sahneye çıktı. Konseri Vali Halil İbrahim Daşöz, eşi Nilgün Daşöz, Belediye Başkanı Yardımcısı Nursel Ustamehmeoğlu da izledi. Hande Yener sahneye çıktığı sırada ön tarafta izdiham yaşandı. Ezilme tehlikesi geçiren kadın ve erkek izleyiciler zabıta ekipleri tarafından kurtarıldı.

KIZILDERİLİ ANNE / FOTO GALERİ

Hande Yener’in seslendirdiği ’Romeo’, ’Acele Etme’, ’Rüya’ ve ’Unutulmuyor’ gibi sevilen şarkılarına binlerce kişi eşlik etti. Hande Yener’in şarkı söylediği sırada sahneye fırlayan bir erkek hayranı korumalar tarafından aşağıya indirildi. Hande Yener şarkısının sonunda erkek hayranını yanına çağırarak kısa bir sohbet etti. Sohbetin ardından Hande Yener erkek hayranının yanağından öpmesine izin verdi. Yener parmağından çıkardığı yüzüğü de kız ardadaşına hediye etmesi için hayranına verdi.

Tüylü Kızılderili başlığıyla sahneye çıkan Hande Yener’in yanı sıra dansçıları da performanslarıyla dikkat çekti. Vali Deşöz, konserinin sonunda Hande Yener’e bir sepet içinde mesir macunu verdi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.