1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'dan sert açıklama!

Galatasaray'dan sert açıklama!

Galatasaray Spor Kulübü, projeler müdürü Coşkun Peküstün'ün kısa bir süre önce ısıtma ve zemin çalışmaları için Ukrayna'ya giden Stadyum ve Tesis Operasyonları Direktörü Yıldırım Ören hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı

A+A-

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Dün ve bugün bazı basın yayın organlarında kulübümüzün bir çalışanının yurt dışı gezisi sırasında uygunsuz davranışlarda bulunduğu ve bu yönde iç yazışmaların bulunduğu yönünde yayınlar yapılmıştır.

Kulübümüz bu tip iç disiplin kovuşturmalarını doğal olarak kamuoyu ile paylaşmadan yapmaktadır. Söz konusu olay da iç disiplin yönetmeliklerine uygun olarak 10 günden fazla bir süredir tarafımızdan hassasiyetle soruşturulmaktadır.

Bir kişinin, sadece iş hayatını değil, aile hayatını da etkileyebilecek bir hususun, henüz soruşturma devam ederken ve gerçekliği tam olarak tespit edilmeden, basın yayın organlarına servis edilmesi ahlaki olmayan art niyetli bir davranıştır ve ceza kanunları önünde de bir suçtur.

Tüm bunların yanı sıra, konuya dışarıdan muttali olmuş yayın organlarının kesin olarak bilmedikleri bir konuda suç teşkil edebilecek yayınlar yapmaları da “yükselen Galatasaray markasını nasıl olur da aşağı çekeriz” düşüncesinin yeni bir ürünü olarak algılanmalı ve itibar edilmemelidir.

Gerek kulübümüz ve bağlı ortaklıkları, gerekse çalışanımız suç teşkil edebilecek bu yayınlara karşı tüm hukuki haklarını saklı tuttuğunu kamuoyu ile paylaşır."
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.