1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fransa, Arjantin'i 4-3'le geçerek çeyrek finalde

Fransa, Arjantin'i 4-3'le geçerek çeyrek finalde

2018 Dünya Kupası son 16 turunda Fransa, Arjantin'i 4-3 yenerek çeyrek finale yükseldi. Fransa'da 19 yaşındaki yıldız isim Kylian Mbappe, attığı iki gol ve kazandırdığı bir penaltı ile maça damga vurdu.

A+A-

2018 Dünya Kupası son 16 turunda Fransa ile Arjantin karşılaştı. Maça fırtına gibi başlayan Fransa, Mbappe'nin düşürülmesiyle penaltı kazandı. 13. dakikada topun başına geçen Griezmann, Fransa'yı 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar ilerledikçe kendine gelen Arjantin'de 41'de Di Maria müthiş bir gol atarak takımını devreye 1-1'lik eşitlikle götürdü.

İkinci yarıya da iyi başlayan Arjantin, 48. dakikada Messi'nin şutunda Mercado'ya çarpan topun ağlara gitmesiyle maçta 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Pes etmeyen Fransızlar, 57'de Pavard'ın muhteşem vuruşuyla skoru 2-2'ye getirdi.

Beraberlik golüyle birlikte rüzgarı arkasına alan Fransa'da Kylian Mbappe şov sürdü. 19 yaşındaki genç yıldız 64 ve 68. dakikalarda attığı iki golle durumu 4-2'ye getirdi.

90+3'te Aguero'nun golü Arjantin'e yetmedi ve Fransa müthiş heyecana sahne olan maçı 4-3 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.