1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.Bahçe'den Beşiktaş'a..!

F.Bahçe'den Beşiktaş'a..!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Fenerbahçe, kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirdi. Artık Sezer Öztürk’ün mevkisinde çok sayıda isim var. Biz de geçmişte olduğu gibi yine bu futbolcuyu takımımızda görmek isteriz” dedi.

A+A-

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ara transfer döneminin bitmesine az bir süre kala Hürriyet’e konuştu. Orman, hedeflerindeki ismin Fenerbahçeli Sezer Öztürk olduğunu dile getirdi. Siyah beyazlı başkan, “Fenerbahçe, kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirdi. Artık Sezer Öztürk’ün mevkisinde çok sayıda isim var. Biz de geçmişte olduğu gibi yine bu futbolcuyu takımımızda görmek isteriz” diye konuştu.

Bilindiği üzere Beşiktaş, daha önce de Sezer’in transferi için girişimlerde bulunmuş, ancak olumlu bir sonuç alamamıştı.

SEZER KULÜBEYE MAHKUM OLABİLİR

Fenerbahçe şimdilerde kadrosunu, önemli isimlerle takviye etti. Montpellier’nin yıldızı Younes Belhanda’nın transferi kulislerde konuşuladursun, Kanarya kadrosunu eski yıldızı Emre Belözoğlu ile takviye etti. Bu iki ismin sezonun ikinci yarısında forma giymesi durumunda ise ‘taca çıkacak’ tek bir isim var; Sezer Öztürk...

Sarı lacivertli yönetimin bu nedenle Beşiktaş’ın Sezer’i istemesine sıcak bakabileceği açık biçimde ortada... Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’nın da, Sezer Öztürk’ü kadrosunda görmek istediği ve bu oyuncunun transferine sıcak baktığı biliniyor.

LİGDE 232 DAKİKA ŞANS BULABİLDİ

27 yaşındaki Sezer Öztürk, 2009-2010 sezonunda 850 bin lira karşılığında Manisaspor’dan Eskişehirspor’a transfer olmuştu. Sezer, 2011-2012 sezonunda ise, 2 milyon 750 bin Euro ve Abdülkadir Kayalı karşılığında Eskişehirspor’dan Fenerbahçe’ye gelmişti. Sarı lacivertliler ile o dönem 5 yıllık sözleşme imzalayan Sezer Öztürk, bu sezon ligde 9 maçta sadece 232 dakika forma giyebildi. Buna rağmen 2 gol ve 1 asistle oynamayı başardı. Kupada 153 dakika oynayan Sezer, 3 gol atıp, 1 de asist yaptı.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.