1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ersun Yanal: Gerekiyorsa adam yollayacağız

Ersun Yanal: Gerekiyorsa adam yollayacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadro dışı kalan ve sonra affedilen Nabil Dirar ve Volkan Demirel hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A+A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadro dışı kalan ve sonra affedilen Nabil Dirar ve Volkan Demirel hakkında basın mensuplarına sohbet toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'ın açıklamaları şöyle;

"Geçmişi konuşalım derseniz, şunu söylerim, geçmiş geçmişte kaldı. Geçmişi konuşmak, geleceği ıskalamak demektir. Hiç kimseden şikayetçi değilim, hiç kimse hakkında yorum yapmayacağım. Lütfen bana asla geçmişi sormayın. Çünkü sonuçta Fenerbahçe'nin seçtiği insanlarla çalıştık. Bize bu insanlarla ilgili yorum yapmak yakışmaz. Bir dönem kapandı, bir dönem başladı. Kıyaslamak takıma zarar verir. Bize hiçbir fayda sağlamaz. Bizi bekleyen çok ciddi bir süreç var. Orada hata yapmayalım. Neler yapacağımızı konuşalım. 

Fenerbahçe taraftarının istekleri var. Fenerbahçe taraftarı coşkulu, arzulu, mücadele eden, çubuklusuna karşı tavrı olan, boğuşan insanlar istiyor. Bunu yapmak zorundayız. Fenerbahçe sahaya çıktığında mağlup olabilir ama o sahadan çıkarken herkes tarafından takdir edilmeli. Taraftar bu coşkuyu görmek istiyor, bunu da yapacağız. Bu olmazsa olmazımız. O formayla sahaya çıkıyorsak, o savaşı vereceğiz. Ondan sonra bu işin daha kaliteli yapılabilmesi için her şeyi yapacağız. Gerekiyorsa adam yollayacağız, gerekiyorsa adam alacağız. Transferde hiç dolambaçlı işler yapmayacağız. Türkiye'de değişen futbolu hiç kimse ıskalamamalı. Fenerbahçe Fransa gol kralını Sow'u alırken 10 milyon avro ödedi, bugün Fransa gol kralı 60 milyon avro. Bunu artık hiçbir takım yapamaz Akıllı olalım ve doğru düşünelim. Ali Bey'in transferde kaynak yaratacağından kimsenin şüphesi olmasın ama bu tablodaki ortamla yarışamazsınız. Çünkü finansal fair-play'e uygun değil."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.