1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Efelerin ressamı Aphrodisias’ta İzmirli Efe Kadının resmini yapacak

Efelerin ressamı Aphrodisias’ta İzmirli Efe Kadının resmini yapacak

Efelerin ressamı Aphrodisias’ta İzmirli Efe Kadının resmini yapacak

A+A-

Ressam Mustafa Ali Kasap yapacağı canlı sunumda İzmirli efe kadınını sanatseverlerle buluşturacak.

Yaşamını Ödemiş’te sürdüren ressam Mustafa Ali Kasap İzmir Alsancak Aphrodisias Sanat Galerisinde yapacağı canlı sunumda izleyenlere İzmirli kadının duruşunu, başkaldırışını, özgürlüğe olan tutkusunu tuvaline yansıtacak.
 Ressam Kasap:” İzmir Alsancak’ta hem birlikte diz vuracağız, hem türkü söyleyeceğiz, hem de efe resmini birlikte yapacağız. Bu efe şölenine tüm yüreği efe olanları davet ediyorum. Tüm dostlarımız okuntuludur.”dedi.
 Kültür Bakanlığı Ses Sanatçısı Derya Öğünç, TRT Sanatçısı Vildan Turan Akıncı efe türküleri ile sunumda izleyenlere müzik ziyafeti çekecekler.
 Sunumda ressam Kasap, izleyenlere fırçayı uzatarak onların da resme iz bırakmalarını isteyerek, resmi birlikte tamamlayacak. Yapılan eser resmin tamamlanmasının ardından çekilen kura ile şanslı bir izleyiciye hediye edilecek.

 Aphrodisias Sanat Merkezinin galeri yöneticisi Küratör Ressam Hülya Sezgin :”21 Kasım Cuma günü Saat 14.00 de efelerin ressamı Mustafa Ali Kasap ile efelerin yazarı Etem Oruç Apfrodisias Sanat Merkezi'mizde canlı modelden resim sunumu ve söyleşi yapacaklar.
 Ressam Mustafa Ali Kasap efe türküleri eşliğinde canlı resim yaparken yazar Etem Oruç da kapağını sanatçımızın yaptığı kitaplarını imzalayacak. Canlı sunumda yapılacak olan resim, çekilişle katılımcılardan birine hediye edilecek. Tüm sanatseverleri bekliyoruz ” dedi.

mk.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.