1. HABERLER

  2. SANAT/TARİH

  3. Do Art Galeri 2. Artcontact İstanbul'da

Do Art Galeri 2. Artcontact İstanbul'da

Seçkin sergi projeleriyle sanat çevrelerinin beğenisini toplayan Do Art Galeri, 2. ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’ndaki yerini almaya hazırlanıyor.

A+A-

Seçkin sergi projeleriyle sanat çevrelerinin beğenisini toplayan Do Art Galeri, 2. ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’ndaki yerini almaya hazırlanıyor.

Do Art Galeri, sanat çevrelerinin 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında çekim merkezi olacak fuarda 120 metrekarelik bir alanda 40 sanatçının eserini sanatseverlerle B27 no'lu standında buluşturacak.

Sanat galerisinin kurucusu ve heykel sanatçısı Seyed Davoud fuar ile ilgili projeleri hakkında detayları şu sözleriyle aktardı:

“ 2. ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda bu yıl Do Art Galeri olarak yer almaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyorum. Do Art Galeri bünyesinde birbirinden değerli 40 sanatçı ile katılıyoruz. Farklı disiplinlerden ve tekniklerden oluşan geniş bir eser yelpazesiyle sanat izleyicisini buluşturacağız. Fuar projemizde hem değerli hocalarımızı, hem genç kuşaktan yetenekli isimleri ağırlayacağız ve sanat izleyicisiyle buluşturacağız.

Ünlü ressam Vadoud Moazzen'in eserlerinin de standımızda yer alacağı için ayrıca heyecanlıyız.

Tüm sanatseverleri 2. ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’na davet ediyoruz.”

26 Mayıs 2022’de kapılarını izleyiciye açacak fuarı, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 29 Mayıs 2022 tarihine kadar ziyaret etmek mümkün.

Adres: Dr.Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi
Kenndey Cad.No.: 11/1 Yenikapı/İstanbul

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.