1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Daha farklı kazanabilirdik"

"Daha farklı kazanabilirdik"

Beko Basketbol Ligi'nin 21. haftasında Türk Telekom'u 74-69 mağlup eden Anadolu Efes'te Genel Menajer Engin Özerhun, Telekom maçını daha rahat ve daha farklı kazanabileceklerini söyledi

A+A-

Beko Basketbol Ligi'nin 21. haftasında Türk Telekom'u 74-69 mağlup eden Anadolu Efes'te Genel Menajer Engin Özerhun, son dönemde yoğun bir maç trafiğine girdiklerini, bunun da takımda yorgunluğa yol açtığını bildirdi.

Özerhun, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde kısa süre içinde 3 maçlarını deplasmanda oynadıklarını belirterek, ''Türkiye ve Avrupa Ligi'nde 7 gün içinde son 3 maçımızı deplasmanda oynamanın verdiği yorgunluk vardı. Nitekim bu durum Türk Telekom karşısında sahaya yansıdı. Aslında son zamanlardaki formumuzla daha rahat ve daha farklı kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Maçı sonuna dek bırakmayan Türk Telekom karşısında, maçın sonunu iyi oynayarak kazandık'' ifadelerini kullandı.

Önlerinde THY Avrupa Ligi'nde oynayacakları Brose Baskets maçı olduğunu hatırlatan Özerhun, ''Bu maçı kazanırsak ilk 4 sırayı garantileyeceğimizin bilinci içindeyiz. Yorgunluğumuzu geride bırakarak bu maçı kazanmayı hedefliyoruz'' şeklinde görüşlerini belirtti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.