1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Çocuklar doğa ve mutluluğu resmetti

Çocuklar doğa ve mutluluğu resmetti

Ümitliyiz Biz Kanser Hastaları Platformu ve SAĞKAL DERNEĞİ işbirliği ile Meme kanserine farkındalık geliştirmeyi amaçlayan Resim yarışması sonuçlandı...

A+A-

Ümitliyiz Biz Kanser Hastaları Platformu ve SAĞKAL DERNEĞİ işbirliği ile Dünya'da çevre kirliliğine paralel olarak günümüzde hastalıkların artmasına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla, İzmir ili sınırları içinde yer alan tüm özel ve devlet okullarında öğrenim gören 7-14 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen “Doğa ve Mutluluk” konulu resim yarışması sonuçlandı.
 Her iki kategoride yarışmaya gönderilen 342 eser Seçici Kurul tarafından titizlikle değerlendirilmiş olup, kategorilerinde ilk üç sırayı alan öğrenciler ve okulları şöyle:
1.Kategori : 1.Aycan Akarsu –Kılıçarslan İlkokulu
 2.İlayda Öztürk- 12 Eylül Ortaokulu
 3.Bejan Özcan-Mustafa Şık İlkokulu
 2.Kategori : 1.Ecem Akkoyunlu-Güzelyalı Ortaokulu
 2. Merve Durgun-Buca Burhan Özfatura Ortaokulu
 3. Elif Balcı-Buca Ortaokulu
Jüri : Neval Kafescioğlu
İnci Tarakçıoğlu
Burak Erim
Evşen Algı Çelik

SAĞKAL DERNEĞİ’nin 1413 sokak No:49 Kahramanlar-İzmir adresinde yapılan  Ödül Törenine İzmir'in sevilen şarkıcı-şovmeni Mikrop Hikmet, sanatçı Ersin Kuşkanat, FRM tv.Vedat Çağırgan, SAĞKAL ve Ümitliyiz platformu yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Kategorilerinde ilk sırayı alanlara Laptop, 2. ve 3.lere Tablet ödül olarak verildi.

SAĞKAL derneği başkanı Dr.Cüneyt Tuğrul "Resim yarışmamız sona erdi , hayatlarında yeni farkındalıklar yakalayan gençlerimize selam olsun. Destekleyen Milli Eğitim Müdürlüğüne , Tüm katılımcılara , Jüri Üyelerimize ve emeği geçen herkese, bu organizasyonun gerçekleşmesini sağladıkları için çok teşekkür ederiz . Bu tür etkinliklerimiz sürecek."  dedi.

Ümitliyiz.com platformu başkanı Mine Ergunay ise çok heyecanlı ve mutlu olduğunu, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

Sergilenmeye değer bulunan 60 eser ile birlikte kazanan eserler 8-9-10 Ekim 2015 tarihlerinde ‘’Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde sergilenecek.
HS/

11101066_10153383435928846_8353060106111973477_n.jpg
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.