1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ/EĞİTİM

  3. Bimeks'in yıl sonu hedefi 100 mağaza

Bimeks'in yıl sonu hedefi 100 mağaza

Teknolojide perakendenin öncüsü Bimeks, 77. Mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açtı. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, yıl sonuna kadar mağaza sayısını 100’e ulaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

A+A-

Kahramanmaraş’ta bugün hizmete sunulan Piazza AVM ilk gününde vatandaşların akınına uğrarken, en büyük ilgiyi gören mağazaların başında büyük indirimleriyle Bimeks geldi. Mağaza kapılarının açılmasıyla birlikte deneyimli personeli, yenilikçi hizmetleri ve uygun fiyatlarıyla Kahramanmaraşlıların huzuruna çıkan Bimeks, yaşanabilecek izdihamın önüne geçebilmek için de vatandaşları gruplar halinde içeri aldı.

Mağazanın açılışını gerçekleştiren Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, 2010’dan bu yana Kahramanmaraş’ta olduklarını belirterek, kentteki ikinci mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. “Bimeks olarak mutlu günlerimizden bir tanesini daha yaşıyoruz” diyen Bayraktar, şöyle konuştu:
 
“Kahramanmaraş’a daha önceden gelmiştik, burada mağazamız vardı. Ancak kentin ilk AVM’sinde de mağazamızı açmayı başardık. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Biz Kahramanmaraşlıları tanıyoruz. Onlara hep güler yüz, uygun fiyatlarla ve bol çeşitlerle hizmet ediyoruz. Bugün onlardan bir tanesini daha yaşadık. Sabahtan bu yana mağazamızın önünde kuyruklar oluştu. Hemşehrilerimiz akın etti, herkese teşekkür ediyoruz. Bimeks olarak hedefimiz Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde olmak. 2015 sonu itibariyle de tüm Türkiye’de olmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda geceli gündüzlü çalışıyoruz. 77. Mağazamız hem Türkiye’ye hem de Kahramanmaraş’a hayırlı olsun.”
 
Türkiye genelinde 43 ilde 77 mağazaları bulunduğunu anımsatan Bayraktar, yılsonunu hedeflerine ilişkin yöneltilen bir soruya ise, “Bu seneye 69 mağaza ile başlamıştık. Şu an 77. Mağazamızı açtık. Sene sonunda da hedefimiz 100 mağazaya ulaşmak. Adım adım bu hedefe yürüyoruz. Bu hedefimize tutunacağız inşallah. Güzel bir şekilde devam ediyoruz” yanıtını verdi.
Bu arada Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'da açılışın ardından Bimeks'i ziyaret etti. Mağazayı gezerek Bayraktar'dan bilgiler alan Poyraz, çalışanlara başarı dileklerini iletti.
 
VATANDAŞ İNDİRİMLİ FİYATLARA AKIN ETTİ
 
Öte yandan, Bimeks’teki indirimli fiyatları duyan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren mağazanın önünde kuyruklar oluşturdu. Bu nedenle mağaza içerisinde oluşabilecek izdihamın önüne geçebilmek için, vatandaşlar gruplar halinde içeri alındı. Yeni teknoloji heyecanını indirim heyecanı ile ikiye katlayan Bimeks, büyük indirimleri ile Kahramanmaraş açılışında teknoloji severleri 799 TL’ye W8 işlemcili Casper Notebook, bin 749 TL’ye 102 Ekran Samsung televizyon, 879 TL’ye Apple İpad 2 tablet bilgisayar sahibi yaptı. Tüm bunların yanı sıra indirimde yer alan ürünler arasında, Samsung Notebook 999 TL, İnca tablet 249 TL, 82 ekran televizyon 599 TL’ye satışa sunuldu. Tüm ürünlerde olduğu gibi beyaz eşyada da en iyi fiyat iddiasını sürdüren Bimeks, açılışa özel beyaz eşya indirimleri ile müşterilerini büyük sürprizlerle karşıladı. Bimeks açılışında beyaz eşya indirimleri arasında 399 TL’ye Bulaşık makinesi, 699 TL’ye çamaşır makinesi ve 1399 TL’ye buzdolabı yer aldı.
Bimeks’in gelenekselleşen hediye çeki kampanyası ile de büyük indirimlere ek olarak vatandaşlara alışveriş çekleri sunuluyor. Bimeks Piazza mağazasında Tüm teknoloji alışverişleri 5 Mayıs’a kadar yüzde 10 hediye çeki ile ödüllendirilecek.
 
Bimeks, Franchise ve kendi mağazaları olmak üzere Türkiye’nin her ilinde en az bir Bimeks mağazası ile hizmet vermeyi hedefliyor. Verimlilik politikalarını hayata geçirdiği günden bugüne metrekare bazında elde ettiği cirolar ile büyük başarılara imza atan Bimeks, tüm bunların yanı sıra sunduğu kaliteli hizmetlerden de ödün vermeden vatandaşların beğenisini topluyor.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.