1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Yollar kapandı, vatandaş isyan etti

Yollar kapandı, vatandaş isyan etti

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle trafiğe kapanan yollar vatandaşı isyan ettirdi. Sürücüler ve metrobüs yolcuları yolların kapanmasına tepki gösterirken, zaman zaman ilginç görüntüler de oluşturdu.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Kapatılan yollardan birisi de Boğaz Köprüsü olunca, metrobüs seferleri de aksadı. Boğaz Köprüsü Zincirlikuyu katılımından itibaren yolun kesilmesiyle uzun araç kuyrukları oluştu. Yolların kapanmasına tepki gösteren sürücüler, “Bu İstanbul’da yaşanmaz. Nedir bu rezalet” dedi. Bu arada sıkışan trafikte araç kullanan bir sürücünün kucağında çocuğunun olması dikkat çekti.
 
Zincirlikuyu Metrobüs durağında ise seferlerin 13.30’a kadar durdurulduğu anons edilerek yolucular bilgilendirildi. Anons üzerine isyan eden yolculardan bazıları yürümek isteyince güvenlikçiler tarafından engellendi. Bazıları yolcular ise kaderine razı olup yeşilliklere oturarak seferlerin yeniden başlamasını bekledi.
 
Yaşanan yoğunlukta ilginç görüntüler de oluştu. Metrobüs seferlerinin başlamasını bekleyen Bir Galatasaray ve bir Fenerbahçe taraftarı kameralara birlikte poz verdi. Durdurulan metrobüs seferleri nedeniyle bazı yolcular ise ne yapacaklarını şaşırdı. Yaşlı bir teyzenin torunu ile birlikte metrobüs durağından çıkarken yanlışlıkla E-5 Karayolu’na girdiği görüldü. “Kadıköy’e gideceğim nasıl gideceğimi bilmiyorum” diyen teyzeye güvenlik görevlileri yardımcı oldu.
 
Başla bir yaşlı kadın ise, “Ümraniye’ye gideceğim ama nasıl gideceğimi bilmiyorum. Bu İstanbul insanı delirtir” diyerek duruma tepki gösterdi.
 
Survivor yarışması ile ünlenen Aydın ise, “50 yaşına geldim saçlarım hala sarı beyazlamadı. Ama bu trafik yüzünden saçlarım beyazlayacak” ifadelerini kullandı.
 
Bu sırada metrobüs istasyonunda görüntü almaya çalışan basın mensuplarının güvenlik güçleri tarafından engellenmesi dikkat çekti.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.