1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Metrobüsler çalışmadı, halk protesto etti

Metrobüsler çalışmadı, halk protesto etti

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle yolların kapatılmasını protesto eden vatandaşlar Boğaziçi Köprüsü’ne yürüdü. Polisle tartışan vatandaşların çevik kuvvet otobüslerine bindirilerek Anadolu yakasına geçişleri sağlandı.

A+A-

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle bazı yolların kapatılması vatandaşları isyan ettirdi. Kapanan Boğaziçi köprüsü nedeniyle metrobüs seferleri de aksayınca, durakta bekleyen yaklaşık 100 kadar vatandaş Boğaziçi köprüsüne yürüdü.

Yolların kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, yeteri kadar bilgilendirilme yapılmadığını iddia ederek, yoldan geçen bisikletçilere alkışlarla tepki gösterdi.
 
Köprüye yürüyen bir vatandaş, “Yaklaşık 2 saat boyunca metrobüs durağından bekledik. Fenalık geçiren bir vatandaş vardı uzun süre ambulans bekledik” diyerek duruma tepki gösterdi.
 
Bir başka vatandaş ise yeteri kadar bilgilendirme yapılmadığını savunarak, “Mağdur olduk. Bir çözüm bulunmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Polisle vatandaşlar arasında zaman zaman gerginlikler de yaşandı. Uzun süren bekleyişin sonunda çevik kuvvet otobüslerine ve ekip otolarına bindirilen vatandaşların Anadolu yakasına geçişleri sağlandı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.