1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda zorlansa da çeyrek finalde!

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda zorlansa da çeyrek finalde!

Ligde 4 maçtır yenilen ve 5 maçtır kazanamayan Trabzonspor, kupada 1. Lig ekibi Gençlerbirliği karşısında son dakika golüyle uzatmaya götürdüğü maçı 2-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

A+A-

ZİRAAT Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadı'nda çok kötü bir zeminde oynanan mücadele sonunda Trabzonspor, 2-1'lik skorla çeyrek final biletini aldı. Bu sonuçla kupanın çeyrek finalindeki tüm takımlar Süper Lig'den olacak.

Gençlerbirliği, 14. dakikada Fenerbahçe'den kiraladığı genç oyuncu Melih Bostan'ın kendi yarı sahasında kazanıp tüm sahayı geçtikten sonra attığı şık golle 1-0 öne geçti.

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kaybeden ve 5 maçtır kazanamayan Trabzonspor, 2 isim dışında as kadrosuyla çıktığı mücadelede elenmenin kıyısına gelmişken Eren Elmalı'nın 90+6'da attığı golle maçı uzatmaya götürdü.

Uzatmaların ilk devresinde Trezeguet 105+1'de attığı şık golle Trabzonspor'u 2-1 öne geçirdi ve takımını çeyrek finale taşıdı.

Öte yandan, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin iç saha maçlarını kullandığı Eryaman Stadı'nın zemininde yaşanan bozulmalar dikkati çekti.

Trabzonspor, Süper Lig'in 25. haftasında Pazartesi günü Hatayspor ile iç sahada karşılaşacak. 1. Lig'de play-off yarışı veren Gençlerbirliği de aynı gün lider Eyüpspor'a konuk olacak.

Gecenin diğer karşılaşmasında;

Antalyaspor 1-0 Beşiktaş (İY)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.