1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Terim şeref tribününde

Terim şeref tribününde

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında KDÇ Karabükspor'a konuk oldu. GS teknik direktörü Fatih Terim, antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun ceza nedeniyle şeref tribününde yer al

A+A-

 

Geçen hafta sonunda İstanbul'da oynadığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen Terim ve yardımcıları Davala ile Şaş'a, PFDK'nın verdiği cezadan ilki Karabükspor karşılaşmasında uygulandı. Terim ve yardımcıları, karşılaşmayı şeref tribünden takip etti. Galatasaray'ın başında teknik sorumlu olarak Cladiou Taffarel sahaya çıktı.

Galatasaray'da, Kardemir Karabükspor karşısında cezalı Sabri Sarıoğlu, Dany ve Amrabat'tan yoksun bir kadroyla mücadele etti. Sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander, Umut Bulut, ve Hakan Balta'nın yanı sıra Eray İşcan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak ve Aydın Yılmaz yedekler arasında yer aldı.

Karşılaşma öncesinde sahanın orta yuvarlağında, İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığının sloganı "Bridge Together"ın yazılı olduğu büyük bir pankart açıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.