1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Neden sevinmediği anlaşıldı!

Neden sevinmediği anlaşıldı!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 27'inci haftasında, 2-1 galip geldiği Mersin İdmanyurdu maçında Manuel Fernandes'in attığı golün ardından sevinmemesi dikkat çekmişti

A+A-

Fernandes takımını 1-0 öne geçiren gol sonrası mutsuz bir yüz ifadesi ile kendi yarı sahasına yürüyerek gitmiş, kullandığı korner sonrası Nobre’nin kendi kalesine attIğı golü de takım arkadaşları ile kutlamamıştı. Portekizli oyuncunun bu tavırlarının Siyah Beyazlı takımın Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesinde basına kapalı yapılan antrenman sırasında yaşanan bir olaydan kaynaklandığı öğrenildi.
ANTRENMANDA KÜFÜR ETTİ
Antrenmanın son bölümündeki çift kale maçta hakem görevini üstlenen kondisyoner ve istatistik uzmanına verdikleri bir karara tepki gösteren Fernandes’in daha sonra İngilizce küfür etmeye başladığı öğrenildi. Fernandes’in bu davranışı sonrası takım kaptanı İbrahim Toraman’ın duruma müdahele ettiği ifade edildi. Toraman’ın Fernandes’e küfür ettiği isimden özür dilemesini istediği belirtildi. Ancak Fernandes’in özür dilemediği ve gerginliğin bir süre devam ettiği kaydedildi. Yaşananlar sonrası morali bozulan ve takım kaptanı İbrahim Toraman ile de konuşmamaya başlayan Portekizli futbolcunun gollere sevinmemesinde bu olayın etkili olduğu ortaya çıktı. Fernandes’in son bir haftadır takımda sadece bazı yabancı oyuncular ile konuştuğu, Toraman ve teknik ekip ile diyaloğa girmediği de kaydedildi.
GÖKHAN SÜZEN’LE DE TARTIŞMIŞTI
Manuel Fernendes ocak ayının son haftasında yapılan bir antrenman sırasından takımın yeni transferlerinden Gökhan Süzen ile de önce sözlü tartışma yaşamış, daha sonra iki futbolcu birbirlerine fiziki müdahalede bulunmuşlardı. Portekizli oyuncu, bu olaydan bir gün sonra Gökhan’dan özür dilemiş ve konu kapanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.