1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Maliye Okulu İzmir’de galip

Maliye Okulu İzmir’de galip

Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde Maliye Okulları-Altekma TFL arasında İzmir’de oynanan ve çok çekişmeli geçen voleybol maçını Maliye Okulları 3-2 kazandı ve Ankara’ya galibiyetle döndü.

A+A-

Altekma TFL, Maliye Okulları önünde çekişmeye sahne olan ilk seti 26-24 kazandı. İkinci sete çok iyi başlayan Maliye Okulları, ilk teknik molaya 8-6, ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi ve seti 25-19 kazanarak setlerde 1-1 eşitliği sağladı.

Üçüncü setin ilk teknik molasına 8-7, ikinci teknik molasına 16-14 önde giren TFL, bir ara sette 20-15 öne geçmeyi başardı ise de başta İzmir olmak üzere, Ankara’dan, Mersinden, Manisa’dan Bursa’dan, İstanbul’dan gelen yaklaşık 250 taraftar desteğini de arkasına alan Maliye Okulları seti 27-25 alarak 2-1 öne geçmeyi başardı.

Dördüncü sette varlık gösteremeyen Maliye Okulları seti 25-15 kaybetti.

Maçın tie-break setine fırtına gibi başlayan Maliye Okulları seti 15-12 maçı da 3-2 kazanmayı bildi.

Maliye Okulları voleybolcuları maç sonunda salondaki taraftarı ile bütünleşen ve galibiyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Maliye Okulu mezunlarının takımlarıyla bütünleşmeleri görülmeye değerdi. Diğer fotoğrafları görmek için : http://maliyeokulusk.org/foto-raflar.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.