1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Küfür de var, kural ihlali de..

Küfür de var, kural ihlali de..

Geçen sezondan ertelenen cezası hesaba katıldığında 7 maç ceza alabilir

A+A-

Yılmaz Vural cezalı iken cep telefonuyla taktik verdiği için 5 maç ceza almıştı. Fatih hoca tribüne gönderilince aynı şeyi telefon kullanmadan yaptı. Ayrıca raporda küfür ettiği de yazılı. Bir de geçen sezondan ertelenen cezası hesaba katıldığında fatura iyice kabardı: 7 maç.


Galatasaray, müthiş bir geri dönüşle Ordu maçını kazandı ama o mücadelede yaptığı itirazlar sebebiyle tribüne yollanan teknik direktör Fatih Terim büyük bir tehlikeyle karşı karşıya...

FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre o anları hem maçın temsilcileri hem de dördüncü hakem tespit etti. Raporda Sarı-Kırmızılı ekibin patronunun küfür ettiği ve tribüne gönderilmesine rağmen takımının yedek kulübesiyle sürekli temas kurup taktik verdiği belirtildi. Benzer bir cezayla tribüne yollanan Yılmaz Vural’ın kulübeye cep telefonu aracılığı ile talimat vermesi üzerine disiplin kurulu 5 maç cezaya hükmetmişti. Terim’in yardımcılarını da yanına çağırıp taktik vermesinin daha fazla bir cezayı beraberinde getirebileceği edinilen bilgiler arasında.

Yönetim beklemede

Bir başka kritik nokta daha var. Geçen sene Süper Final’de aldığı ceza ertelenen Terim, bir kez daha men cezası alırsa o iki maçlık cezayı da çekmek zorunda kalacak. Yani kulislerde dolaşan bilgiler gerçeğe dönüşürse Galatasaray’ın hocası 7 maç takımını yönetememe tehlikesiyle burun buruna. Sarı-Kırmızılı yönetim ise tavır almak için şimdilik verilecek kararı bekliyor.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.