1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk randevu Eskişehir'de

İlk randevu Eskişehir'de

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe, yarı final ilk maçında Eskişehirspor'a konuk olacak

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası'nı geçen sezon kazanarak 29 yıllık özlemini dindiren Fenerbahçe, yine final peşinde. Sarı lacivertli takım Eskişehirspor ile yarı final ilk maçında deplasmanda karşılaşacak. Saat 21.15'te başlayacak olan karşılaşma ATV'den canlı yayınlanacak.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkarak tarih yazan sarı lacivertli takım, karşılaşma için Eskişehir'e günübirlik gidecek. Teknik Direktör Aykut Kocaman, yoğun maç trafiği nedeniyle kadroda rotasyon yapacak.
 
Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin son 3 maçında forma giyemeyen Moussa Sow'un iyileşmesi sevinç yarattı. Senegalli golcü, son iki antrenmanda takımla çalıştı. Ancak Kocaman Sow'u riske etmemek için kadroyu almadı. 

8 İSİM YOK

Fenerbahçe'de Gökhan, Meireles, Sow, Kuyt, Yobo, Ziegler ve Salih kafileye dahil edilmedi. 19 kişilik maç kadrosunda Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Erten Ersu, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Milos Krasic, Sezer Öztürk, Miroslav Stoch, Pierre Webo, Beykan Şimşek, Semih Şentürk yer aldı. 
 
Kupayı sadece 1971'de kazanan ve son finalini de 1987'de oynayan Eskişehirsbpor ise Fenerbahçe'yi geçerek özlemine son vermek istiyor. Kırmızı siyahlı takım sahasındaki ilk randevunun hazırlıklarını tamamladı. Tedavisi süren Tello takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sahaya, Fenerbahçe ile pazar günü ligde mücadele eden kadronun aynısı ile çıkması bekleniyor.
 
Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında Atatürk Stadı'nda saat 21.15'te başlayacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.