1. HABERLER

  2. Hülya Avşar jüriliği bırakıyor mu ?

Hülya Avşar jüriliği bırakıyor mu ?

Belgrad Ormanları’ndaki sosyal tesisin kapatılması, Hülya Avşar’ı sinirlendirdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na sesini duyurmaya çalışan Avşar, yanıt alamayınca “Sinirliyim, gerginim. Son derece duygusuz bir bakanımız var” diye tepki gösterdi.

A+A-

Hülya Avşar, önceki gün İstinye Park’taydı. Bir restoranda yemek yiyen sanatçı, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sürekli gittiği Belgrad Ormanları’ndaki sosyal tesisin kapatılmasına tepki gösteren ve Twitter’ına “Ormandaki tesis kapanıyor. Bir sürü insan aç kalıyor. Bir sanatçı olarak sesimi duyuramadım. Orman Bakanı başta olmak üzere herkese küstüm” yazan sanatçı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na bir kez daha sitem etti: “Sinirliyim, gerginim. Yıllardır herkesin ailesiyle birlikte gittiği ormanın restoran kısmı kapatılıyor. Oradaki insanlar apar topar işten çıkarılıyor. Ormana gitme şansımız sıfırlanıyor. İnsanları kapı dışarı ediyorlar. İnsanlar mağdur. Ben böyle şeye tahammül edemiyorum. Buna deliriyorum. Orman Bakanlığı’nın böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Son derece duygusuz bir bakanımız var. Hem bir vatandaş olarak hem de sanatçı olarak kapısını çalıyor, soru soruyorsak, cevap vermek zorunda. Sosyal medya da benim işim değil, birçok insanın hakkını korumak da benim işim değil.”

HÜLYA AVŞAR TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDEN HİÇ DÜŞMEDİ
Jüri kısmet işi
Hülya Avşar, Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarının jüri üyelerini değiştireceğim” açıklamasıyla ilgili de konuştu. Her iki programda da jüri koltuğunda oturan Avşar, “Kısmet... Acun’la bu konuyu hiç konuşmadım. Yetenek Sizsiniz’de jüri ne kadar değişir bilmiyorum, O Ses Türkiye için de bir fikrim yok” dedi.

Striptiz yapmak vardı
Tam aracına binerken yan restorandan gelen saksafon sesini duyan Hülya Avşar, “Şimdi burada striptiz yapmak vardı!” diye espri yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.