1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aydın'ında aracın hurdaya döndüğü kaza

Aydın'ında aracın hurdaya döndüğü kaza

Aydın'ın Bozdoğan ve Sultanhisar ilçelerinde sabah saatlerinde meydana gelen kazalarda 1'i ağır 14 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Araçların hurdaya döndüğü kazalarda yaralılar Bozdoğan, Nazilli ve Sultanhisar 112 Acil Servis ekiplerince Nazilli Devle

A+A-

 

Edinilen bilgiye göre il kaza Bozdoğan ilçesine bağlı Osmaniye köyü girişinde meydana geldi. Sabah saat 07:45 sıralarında Nazilli'den Bozdoğan istikametine gitmekte olan ve içerisinde inşaat işçilerinin bulunduğu Kazım Gezgin idaresindeki 48 UC 945 plakalı otomobil, Bozdoğan-Nazilli karayolunda patika yoldan köy yoluna geçiş yapan Mehmet Cancan idaresindeki 09 NS 887 plakalı traktöre çarptı.

Kazada otomobilde bulunan sürücü Kazım Gezgin ile yolcu olarak bulunan Osman İnan, Kenan İnan, Mustafa Günay ve Süleyman Boğa isimli yaralılar Bozdoğan ve Nazilli'den gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken ayağı kırılan sürücü Kazım Gezgin'in tedavisi devam ederken araçta yolcu olarak bulunan yaralılar ise 3 saat süren tedavi ve gözlemlerinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan ikinci kaza ise Sultanhisar'ın Atça Beldesine bağlı Uzunlar Köyü Yaylasında meydana geldi. Sabah saat 08:00 sıralarında meydana gelen ilginç kazada ise Celal Uzun idaresindeki 09 NV 482 plakalı kamyonetin şaftının kırılması sonucu şarampole savruldu. Kazada yaylaya çalışmaya giden sürücü Celal Uzun ile araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Kuyucu, Enver Tansü, Ünal Tansü, Mustafa Özcan, Halil Bayraktar, Kemal Büyük, Mehmet Mavi ve Yaşar Demir yaralandı. Yaralılar Sultanhisar ve Nazilli'den gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu öğrenilirken yolculardan hayati tehlikesinin bulunan Mustafa Özcan ise tedavisinin ardından İzmir'e sev edildiği belirtildi.

Her iki kazayla ilgili olarak Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Atça Jandarma Karakolunun soruşturma başlattığı öğrenilirken, Atça beldesinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasındaki sürücü Celal Uzun, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile gözaltına alındığı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.