1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'ı Alkışlamayız

Galatasaray'ı Alkışlamayız

Aykut Kocaman, şampiyonluğu ilan eden Galatasaray'ı, haftaya Kadıköy'de alkışlamayacaklarını açıkladı

A+A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Bu maçtan sonra söyleyecek bir şeyim yok. 'İyi oynadık, kötü oynadık' değerlendirmeleriyle anlatılacak bir maç değil. Göreve başladığım günden bugüne kadar olumlu-olumsuz, iyi-kötü pek çok maç oynadık. Ancak bu maç kötüyle de tarif edilecek gibi değildi. Onun için maçla ilgili söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. A'dan Z'ye hepimiz berbat vaziyetteydik. Maçla ilgili konuşmamın pek anlamı yok." 
 
Bir gazetecinin, "Galatasaray stadınıza şampiyon olarak gelecek. Siz ve futbolcularınız Galatasaray'ı alkışlamayı düşünüyor musunuz" şeklindeki sorusu üzerine Kocaman, "Hayır, hayır. Böyle bir milat için ortam uygun değil. Böyle bir şey en azından benim aklımda yok" dedi.
 
Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün ise çok üzüntülü olduklarını belirterek, "Bütün camiamızın üzüldüğü bir perşembe günü yaşadık. Sonrasında lige konsantre olmak zordu. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Herkes görüyor zaten ne olduğunu. 
 
Taraftarımıza bu üzüntüyü yaşattığımız için çok üzüntülüyüz. Elimizde bir derbi bir de Türkiye Kupası fırsatı var. Sezonu küçük mutluluklarla bitirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.
 
Salih Uçan da Benfica maçının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına odaklanamadıklarını vurgulayarak, "Takım olarak da taraftar olarak da UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkmayı hedefliyorduk, olmadı. Bu akşam 2-0 yenildik. İlk yarı ve ikinci yarı sahada iyi mücadele edemedik. Ligde kalma mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor iyi oynadı" diye konuştu.
 
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KORKMAZ: "AVRUPA LİGİ'NDE YARI FİNAL OYNAMIŞ BİR TAKIMA KARŞI ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK"
 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kendileri için çok önemli olan bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Önemli olan nasıl oynadığınız değil, nasıl kazandığınızdır. Beş haftadır kazamıyorduk. Bu sefer biz Avrupa Ligi'nde yarı final oynamış bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Bizim için rakibin öneminden ziyade kazanmamız önemliydi. Belki dönüm maçımızdı. Şimdi ipler bizim elimizde. Sıkı sıkı o iplere sarılmak istiyoruz ve sezon sonuna kadar bırakmak istemiyoruz" diye konuştu.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu Zenke, çok önemli bir maçı kazandıklarını ve kalan 2 haftada ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Ömer Can Sokullu da ligde kalmak için önemli bir avantaj yakaladıklarını söyledi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.