1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne bir adım daha yaklaştı

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne bir adım daha yaklaştı

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Galatasaray, Olimpija Ljubjana'yı 1-0 yenerek turladı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için son basamak olan play-off turundaki rakibi ise Klaksvik'i mağlup eden Molde oldu.

A+A-

ŞAMPİYONLAR Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Olimpija Ljubljana’yı konuk eden Galatasaray, taraftarı önünde 1-0 kazanarak tur biletini alan taraf oldu.

Deplasmanda oynadığı ilk maçı 3-0 kazanan ve İstanbul’daki maça avantajlı bir skorla çıkan Galatasaray, 24. dakikada Mauro Icardi’nin golüyle 1-0’lık üstünlüğü sağladı. İkinci yarıda Cedric Bakambu ve Wilfried Zaha’yı oyuna alan Okan Buruk’un hamlesine rağmen hücum organizasyonu bakımından fazla varlık gösteremeyen Galatasaray, 64. dakikada Lucas Torreira’nın rakibine arkadan yaptığı faul sonrası kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, Sloven ekibi Olimpija Ljubljana’ya karşı toplamda 4-0’lık üstünlük sağlayarak play-off’a yükselen taraf oldu.

Galatasaray, Klaksvik’i eleyen Molde ile play-off’ta karşı karşıya gelecek.

TORREIRA, BU SEZON İLK RESMİ MAÇINDA

Sezonun ilk hazırlık maçında sakatlanan ve yaklaşık 40 gündür sahalardan uzak kalan Uruguaylı orta saha oyuncusu Torreira, ilk resmi maçına Olimpija Ljubljana karşısında çıktı. Geçen hafta Slovenya’da yapılan ilk maçta kadroda olan ancak bir gün önceki antrenmanda sorun yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, rövanş karşılaşmasına 11’de başladı.

ICARDI TARAFTARLA BULUŞTU

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, bu sezon ilk kez RAMS Park’ta sahaya çıktı. Geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve sarı-kırmızılı taraftarın büyük beğenisini toplayan Icardi’nin bonservisi alındı.

Takıma geç katılan 30 yaşındaki santrfor, ilk Olimpija Ljubljana ile Süper Lig’deki Kayserispor maçlarında sonradan oyuna girdi. İlk 2 resmi maçına deplasmanda çıkan Icardi, bu sezon ilk kez iç sahada taraftarıyla buluştu. Icardi, ayrıca bu sezon ilk kez ilk 11’de forma giydi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.