1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray, Hatayspor karşısında farklı kazandı: 4-0

Galatasaray, Hatayspor karşısında farklı kazandı: 4-0

Süper Lig'de sezonun ilk yarısının son maçında Hatayspor'u ağırlayan Galatasaray, 43 bin taraftarın önünde farklı kazanarak galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Hatayspor ise, galibiyeti unuttu.

A+A-

SÜPER Lig 19. haftasında Atakaş Hatayspor’u ağırlayan lider Galatasaray, Ali Sami Yen Nef Stadı’ndaki maçı 4-0 kazanarak ligin ilk yarısını zirvede tamamladı. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0’la deviren Galatasaray, Atakaş Hatayspor’u da aynı skorla geçmeyi başardı.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu (9′), Juan Mata (45+4′, 45+6′) ve Bafetimbi Gomis (76′) kaydetti. Konuk ekip Hatayspor, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi ile zaman zaman rakip kalede tehlikeler yaratsa da, Fernando Muslera’yı geçmeyi başaramadı.

Süper Lig’de oynadığı son 8 maçı kazanan ve 18 maç sonunda 42 puanla zirvede yer alan Galatasaray, lige verilen aranın ardından sahasında Antalyaspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, lig maçından önce Türkiye Kupası’nda Alanyaspor ile karşılaşacak.

Volkan Demirel’in göreve gelmesinden sonra çıkış yakalayan ve ardından düşüşe geçen Atakaş Hatayspor’un galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Atakaş Hatayspor bu maçların üçünden beraberlikle, ikisinden yenilgiyle sahadan ayrılırken 17 puanda kaldı.

Süper Lig'de günün diğer karşılaşmasında:

Kayserispor 4-1 DG Sivasspor

TFF 1. Lig'de oynanan karşılaşmada:

Denizlispor 0-1 Eyüpspor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.