1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray 3-1 İstanbulspor

Galatasaray 3-1 İstanbulspor

Galatasaray ligin son sırasındaki İstanbulspor karşısında geriye düşmesine rağmen Kerem Aktürkoğlu'nun 2 ve Mauro Icardi'nin golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maçta iki takımın da birer golü VAR'dan döndü.

A+A-

TRENDYOL Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılı takım 3-1 kazanmayı başardı.

Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılı takım, 28. dakikada Sambissa'nın golüyle geriye düşse de Kerem Aktürkoğlu'nun penaltıdan 36. dakikada ve 79. dakikadaki golleriyle öne geçti. Maça noktayı koyan ise oyuna sonradan girip 90+2'de penaltıdan topu filelere gönderen Mauro Icardi oldu.

İstanbulspor'da 66. dakikada oyuna giren Mendy, 89. dakikada Barış Alper'e yaptığı sert faulün ardından kırmızı kart gördü.

Ligde iç sahadaki yenilmezlik serisini 28 maça çıkaran Galatasaray, 57 puana yükselip averajla aynı puandaki Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada haftayı kapattı. İstanbulspor da 10 puanla 20. sırada yer aldı.

Ligin 23. haftasında Galatasaray 29 Ocak Pazartesi sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. İstanbulspor da aynı gün sahasında Samsunspor'u ağırlayacak.

Trendyol Süper Lig'de günün sonuçları:
Samsunspor 2-0 Kayserispor
Çaykur Rizespor 1-0 Trabzonspor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.