1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'ye taraftar desteği

Fenerbahçe'ye taraftar desteği

Fenerbahçe, Süper Lig'de 9 Mart Cuma günü deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.. İdmanı çok sayıda taraftar takip etti.

A+A-

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertlilerin pas çalışmalarının ardından, 4 grup halinde dönüşümlü olarak ayak tenisi oynayıp, dar alanda çift kale maçlar yaptıkları bildirildi.

Sakatlıklarının tedavileri tamamlanan Stoch, Bekir İrtegün, Özer ve genç futbolcu Recep Niyaz'ı takımla çalışmalara başladıkları belirtildi.

Caner Erkin ve Serdar Kesimal ile sol arka üst adalesinde ağrıları bulunan Orhan Şam'ın tedavinin ardından, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştıkları ifade edildi.

-Sezer Öztürk İstanbul'a döndü-
Geçirdiği sakatlık nedeniyle bir süre önce Almanya'da ameliyat edilen Sezer Öztürk, İstanbul'a döndü.

Sezer'in tedavisine Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde devam edileceği bildirilirken, sarı-lacivertli futbolcunun bugünkü antrenmanda fizyoterapistler eşliğinde tedavi ve çalışmalar yaptığı ifade edildi.

-Taraftar desteği-
Sarı-lacivertli ekibin antrenmanını izleyen çok sayıda taraftar, teknik heyet ve futbolculara destek verdi.

Tesislerde saha kenarında bir bölüme alınan taraftarların, antrenman sırasında tezahüratlar yaparak teknik ekip ve futbolculara moral verdikleri bildirildi. Taraftarlar yanlarına giden futbolculara forma imzalatıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlıklarını yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayıp, özel uçakla Ankara'ya gidecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.