1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Benfica Maç Sonucu

Fenerbahçe Benfica Maç Sonucu

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında İstanbul'da Portekiz'in Benfica takımını 1-0 mağlup etti.

A+A-

Haftaya oynanacak olan rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde eden Fenerbahçe ilk yarının son dakikalarında Cristian ile bir penaltı vuruşundan da faydalanamadı. Sarı-lacivertliler ayrıca Benfica'nın 38 maçlık yenilmezlik serisine de son vermiş oldu...

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz'in Benfica takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, rövanş öncesi rakibi karşısında avantaj elde etti. Kadıköy'de güçlü rakibi karşısında seyircisinin de desteğiyle etkili bir futbol sergileyen sarı-lacivertliler, aldığı bu galibiyetle hedeflediği Amsterdam'daki finale daha da yaklaştı.
 
Mücadelede bir penaltı atışından yararlanamayan "Sarı Kanarya", rakip kale önünde yarattığı çok sayıda tehlikenin ardından aradığı gole ancak 72. dakikada Egemen Korkmaz ile ulaştı. gemen, savunmanın uzaklaştırmaya çalışırken yükseklik kazandırdığı topu, direğin yanında kafa vuruşuyla filelere göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Egemen'in vuruşunda topu savunma kale içinden çıkardı. Maçın hakemi Sırp Mazic, çizgi hakeminin kararıyla gol kararını verdi. 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.