1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.Bahçe beni bırakmadı

F.Bahçe beni bırakmadı

Milos Krasiç, “Ciddi bir teklif aldığım doğru ama yönetim gitmemi istemedi” diye konuştu.

A+A-

 

FENERBAHÇE’de bir türlü istediği performansı sergileyemeyen, sakatlıklardan bir türlü kurtalamayan Milos Krasiç, yurt dışında verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı. Sırp futbolcu, “Bir oyuncu kadroya giremediği zaman genelde takımdan gideceği konuşulur. Bana da büyük bir kulüpten ciddi bir teklif geldiği doğru. Ama Fenerbahçe her şeye rağmen beni elden çıkarmadı” ifadelerini kullandı.

Tek adres G.Saray değil

MILOS Krasiç, “Türkiye’de yıldız futbolcuların tek adresi Galatasaray değil” derken, “Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Rusya’da oynanan derbi maçlara göre daha ateşli oluyor. Ancak bu derbiye rağmen, Türkiye Ligi’ndeki rekabet, Rusya Ligi’ne göre daha alt seviyede... Orada 10 takım birden çekişmeli şekilde şampiyonluk mücadelesi verebiliyor. Ancak ilerleyen senelerde, Türkiye’deki rekabetin de o seviyeye geleceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Rusya’yı özlüyorum

TÜRKİYE’ye geldiği günden bu yana uyum sürecini aştığını söyleyen Sırp oyuncu Krasiç, “Fenerbahçe’de mutluyum ama Rusya’yı da özlüyorum. Oraya 18 yaşımdayken gittim. Tüm arkadaşlarımla görüşüyorum ve bu nedenle Rusça’yı halen unutmadım. Tosiç, Rahimiç ve Mamaev’le halen görüşmelerimi sürdürüyorum. CSKA Moskova’daki tecrübelerimle daha iyi bir insan oldum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.