Çorum'da Yangın

Çorum'da, bir apartman dairesinde çıkan yangında, felçli olduğu öğrenilen bir kadın hayatını kaybederken, yaşlı kadını kurtarmaya çalışan bir polis ve genç de, yangın sırasında patlayan cam nedeniyle yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgilere göre, Kale Mahallesi İnönü Caddesi No: 46'da, Mustafa K.'ye ait apartman dairesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Üç katlı binadan dumanlar çıktığını fark eden mahalle sakinleri, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bu sırada bir vatandaşın, alevlerin yükseldiği dairede yaşlı bir kadının olduğunu haber vermesi üzerine, Emrah Karakaş isimli bir genç ve bir polis memuru, yanan daireye girmeye çalıştı. Ancak binayı kaplayan yoğun duman ve alevler nedeniyle başarılı olamayan Karakaş ve polis memuru, yaşlı kadını kurtarmaya çalıştığı sırada patlayan cam nedeniyle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralanan genç ve polis memuru, olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Yangında, felçli olduğu öğrenilen Münire K. (80) isimli kadın hayatını kaybetti. Olayın duyulması üzerine Belediye Temizlik İşleri'nde görevli oğlu Mustafa K. olay yerine gelerek, itfaiye ekiplerine ve vatandaşlara annesini sordu.
 
Annesinin hayatını kaybettiğini öğrenince gözyaşlarına boğulan Mustafa K., "Anne beni öksüz bıraktın. Anne nereye gittin? Annem nerede" diyerek feryat etti. Talihsiz adamı mahalle sakinleri teselli etmeye çalıştı.
 
Bir süre sonra, kalp rahatsızlığı nedeniyle fenalaşan temizlik işçisi, sağlık görevlileri tarafından ambulansa alındı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.